HMS host international logo

Voor een beurspresentatie op de Passenger Terminal Expo 2017 ontwierp Studio Ernst voor Scarabee wandpanelen, genaamd SCARABEE MASTERPIECES.
Elke projectwand heeft een Cityscape op de buitenmuur. Een Cityscape toont silhouetten van iconen of beroemde gebouwen die specifiek zijn voor de respectieve stad waarin het project zich afspeelt. Keulen heeft bijvoorbeeld een silhouet van de Domkerk en de brug, twee typische iconen.
Het silhouettenlandschap is visueel vergelijkbaar met een skyline, behalve dat de silhouetten niet in exacte verhouding tot elkaar hoeven te staan; een gebouw van één verdieping kan bijna dezelfde grootte hebben als een wolkenkrabber.De wereldsteden die wij hebben gevisualiseerd zijn steden waar Scarabee opereert, o.a. Amsterdam, Bristol, Keulen, Taipei en Tokyo.
In 2020 en 2021 hebben wij deze Cityscapes verder ontwikkeld. Deze illustraties zijn geplakt op glazen wanden in het hoofdkantoor van Scarabee. Ze tonen waar Scarabee internationaal opereert en bieden tevens privacy aan de gebruikers van de ruimtes.

In opdracht van en in samenwerking met Bsquared.

Scarabee masterpieces wandgrafiek
Wandgrafiek
ontwerp prints glaswanden
2020 | 2021
Scarabee masterpieces wandgrafiek
Wandgrafiek
ontwerp prints beursstand
2017