LVNL Lucht Verkeersleiding Nederland logo

In 2020 is voor LVNL een nieuw werkplekconcept gerealiseerd. Een variatie aan werkruimtes in een licht interieur, elk ingericht naar functionaliteit en afgescheiden door wanden van glas. In 2021 ontwierp Studio Ernst meerdere illustraties om aan te brengen op de glazen scheidingswanden. Het thema: skylines van wereldsteden met luchthavens waarop gevlogen wordt vanaf Schiphol. De aansprekende illustraties van de skylines tonen iconische gebouwen en impressies van wereldsteden en luchthavens. De printtechniek in diverse gradaties wit respecteert de openheid van de ruimtes en biedt tegelijkertijd de gebruikers een meer afgeschermde werkplek.
De uitgevoerde ontwerpen: Parijs CDG - Dubai DXB - San Francisco SFO - Amsterdam AMS - Singapore SIN - Sydney SYD - Schiphol Airport
De illustraties zijn geprint op volledig helder privacy folie en aangebracht door McArt.
In 2022 ontwierp Studio Ernst full-color illustraties van Nederlandse luchthavens. Deze -deels transparant gedrukte- illustraties op folie zijn toegepast op de ramen van het opleidingsinstituut Polaris van LVNL.

Luchtverkeersleiding Nederland - LVNL - regelt de luchtverkeersleiding binnen het Nederlandse burgerluchtruim en alles wat daarbij komt kijken, zoals het vernieuwen en beheren van technische systemen, het verstrekken van luchtvaartinlichtingen, het verzorgen van opleidingen voor luchtverkeersleiding en het verzorgen van luchtvaartkaarten en -publicaties.

wandgrafiek voor LVNL Schiphol Verkeerstoren
Wandgrafiek serie III
illustraties op geprint op privacy folie
2022
wandgrafiek voor LVNL Schiphol Verkeerstoren
Wandgrafiek serie II
illustraties op geprint op privacy folie
2021
wandgrafiek voor LVNL op Schiphol Oost
Wandgrafiek serie I
illustraties op geprint op privacy folie
2021