Brunel Solar Team logo logo

In 2021 ging het Solar Team van de Universiteit Delft de samenwerking aan met een nieuwe hoofdsponsor Brunel. De naamsverandering van Vattenfall Solar Team naar Brunel Solar Team vereiste een nieuw logo. Studio Ernst ontwikkelde een logo met bijbehorende brand identity. De gedecentreerde cirkels in het logo refelecteren de zon. De speedline in het logo symboliseert de snelheid.
Tevens verzorgden we een complete brand manual waarin opgenomen richtlijnen en voorbeelden van alle grafische uitingen en toepassingen.

Het Brunel Solar Team bestaat uit 11 zeer gemotiveerde studenten met verschillende technische achtergronden, van lucht- en ruimtevaarttechniek tot robotica. Met deze grote verscheidenheid aan technische achtergronden proberen ze de grenzen op het gebied van duurzaamheid te verleggen. Met de Solar Car streven ze ernaar om de wereld te inspireren op het gebied van duurzaamheid en technische innovaties. Elk jaar nemen ze deel aan verschillende solar races die plaatsvinden in Zuid-Afrika of Australiƫ. Tot nu toe hebben ze 7 van de 10 races in Australiƫ en 3 van de 3 races in Zuid-Afrika gewonnen. In 2022 gaan ze met de Nuna 11 S racen in Zuid-Afrika.

Logo Brunel Solar Team
Grafische vormgeving
Ontwikkeling en vormgeving Brandmanual met design guidelines
2021
Logo Brunel Solar Team
Grafische vormgeving
Ontwerp logo en huisstijl
2021